Wie is Rose-marie

Heldere waarneming

In mijn coaching kan ik vertrouwen op een scherp onderscheidingsvermogen en heldere waarneming. Ik maak authentiek en oprecht contact en ben volledig aanwezig. Ik ondersteun je in het proces om uit oude patronen te breken door heldere analyse, bewustzijnsontwikkeling en diepgaand energetisch werk. ‘Vrijheid’, een veelgehoord verlangen, komt dan binnen bereik. Je natuurlijke stroom kan weer op gang komen.

Rose-marie vertelt je niet zozeer wat je wilt horen, maar wel dat wat je verder helpt.

Achtergrond

De afgelopen 30 jaar heb ik gewerkt met kinderen, jongeren en volwassenen met een psychosociale begeleidingsvraag. In 2013 heb ik met enthousiasme RosaasEzels opgebouwd. Samen met mijn acht dieren bood ik kinderen, jongeren en volwassenen met problemen dagbesteding en logeerweekenden aan. 

In 2019 heb ik mijn focus verlegd naar individuele coaching, gezin coaching en groepstraining. Ezelfluisteringen werd geboren. In 2022 heb ik mijn dierbare makkers los moeten laten.

Ik zag steeds duidelijker – in mijn eigen proces, dat van klanten en in de wereld om me heen – hoe angst een cruciale rol speelt en het leven tegenhoudt. Angst genereert vaste gedachtepatronen waardoor we steeds weer in hetzelfde cirkeltje denken. Je maakt je daar onvrij mee.

In mijn ontwikkeling kwam ik bij Monique Timmers terecht en volgde trainingen bij de Mysterieschool. Het was een taal die ik aanvoelde. Bij Ezelfluisteringen gaf de onvoorwaardelijke verbinding met de ezels en het veld dat door de samenwerking met hen was ontstaan mij inzichten in het energetisch werk. Zielsfluisteringen sluit daar naadloos op aan. In januari 2024 open ik mijn werkplek in Noordwijk waar ik zonder de dieren mijn werk voorzet.