(Jongeren)numerologie

Gebruiksaanwijzing van wie je écht bent

Zou het niet fijn zijn om geboren te worden met een gebruiksaanwijzing? Je eigen, persoonlijke gids, die inzicht geeft in jouw unieke kwaliteiten en beperkingen? Die je moeiteloos de juiste keuzes laat maken? Die vertelt waarom je hier bent?

Jouw unieke pakket

Numerologie helpt je deze gebruiksaanwijzing van jezelf te ontdekken. Van wie je denkt dat je moet zijn, naar wie je écht diep van binnen bent. Jij bent hier namelijk niet zomaar. Jouw ziel komt hier met een missie: om iets bij te dragen, om te groeien en om hier op aarde bepaalde lessen te leren. Hiervoor word je speciaal uitgerust met een pakket aan eigenschappen en kwaliteiten.

Een oude leer der getallen

De numerologie of getallenleer is een wiskundige wetenschap. In de 6e eeuw voor Christus maakte Pythagoras reeds gebruik van de leer der getallen. Daarbij is numerologie een afgeleide van het Joods Kabbala en is het van grote betekenis geweest voor de Mixteken, Zapoteken, Azteken en Maya’s. Deze vorm van orakelen werden gebruikt om een beter inzicht te krijgen in bepaalde gebeurtenissen en persoonlijkheden van mensen.

Te leren lessen

Numerologie geeft aan de hand van je geboortedatum en geboortenamen een heldere weergave van hoe jij als mens werkt. Zo ongeveer alles wat je kunt ervaren aan gevoelens, drijfveren, maar ook aan kwaliteiten en valkuilen zit erin. Het laat zien welke thema’s een rol speelden, spelen en gaan spelen. Je kunt alle wrijving in je leven vertalen naar de te leren lessen die in je geboortedatum staan. Je kunt vanuit dit perspectief met meer gemak de regie over je leven pakken. Het wordt weer het avontuur, de ontdekkings- en ontwikkelingsreis die het eigenlijk bedoeld is te zijn.

Getallen gekoppeld aan dieren en kleuren

Ik werk met de Jongerennumerologie die is ontwikkeld door Theo Jeukens. In deze methode zijn de getallen gekoppeld aan dieren en kleuren. Dit maakt het tastbaar en herkenbaar voor kinderen en jongeren maar zeker ook voor volwassenen.